Bandl Ninetta

A nevem Bandl Ninetta a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 20 év alatt több mint 50.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. SPAR Budapest Maraton versenyen 30 km teljesítésével támogatom a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Lehet,hogy hosszú az út a végső célig ,de minden apró lépéssel közelebb kerülsz hozzá. És minden lépés ,amit megteszel,te magad is több leszel.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Bandl Ninetta.

Miért vállalom mindezt?

Kereskedelmi munkám során napi szinten emberekkel foglalkozok. Mindenfèle embertípussal megismerkedek. Èrdekel és fontos számomra az emberek megértése.Azèrt szeretnèm a Gyermekrohamkocsit támogatni, hogy a bajba jutott gyermekek mielőbb gyógyulhassanak és a legjobb eszközökkel tegyèk ezt lehetővè.  Ezek beszerzéséhez viszont támogatás kell és közös erővel igyekszünk mindezt elérni. Èvek óta futok és szeretnèk egy jó ügyet képviselni. Örülök,hogy a Gyermekrohamkocsi futónagykövetei közè tartozhatok és mindannyian nemes cèlèrt futunk. Nagyon sok versenyen részt veszek és büszkén viselem a sárga pólót.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.