Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

37. SPAR Budapest Maraton
2022.október 8-9.

A nevem Bartháné Varga Julianna a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Corpuls defibrillátor-monitor

A gyermekintenzív terápia és a súlyos állapotú gyermekek transzportja megköveteli egy magas színvonalú defibrillátor-monitor készülék betegágy melletti folyamatos jelenlétét. Az legújabb Corpuls defibrillátor-monitorral tervezzük felszerelni a budapesti Gyermekrohamkocsi egységét is, amely így rövidebb és hosszabb távú intenzíves szállítások elvégzésére, mozgóőrségek biztosítására is alkalmas lesz. A moduláris felépítésű Corpuls3 típusú készülék magában foglalja a biztonságos defibrillációhoz, a szívritmuszavarok elektromos kezeléshez szükséges eszközöket, valamint a magasszintű, többcsatornás betegmegfigyelés (folyamatos EKG, noninvazív és invazív vérnyomásmérés, pulzoximéter, kilégzett széndioxid- és hőmérséklet monitorozás) lehetőségét. A készülék által folyamatosan regisztrált adatok külső adathordozóra mentése betegbiztonsági, oktatási és tudományos célokat szolgál. A készülék ára: 18 000 000 forint További részletek az eszközről: https://corpuls.world/en/products/corpuls3/

Én a 37. SPAR Budapest Maraton versenyen 10 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

"A legmagasabb kitüntetés mások szolgálata” (Max Brooks)

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Corpuls defibrillátor-monitor megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Bartháné Varga Julianna.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Bartháné Varga Julianna.

Miért vállalom mindezt?

Négy éve húztam fel a futócipőt, nem gondoltam volna, hogy valaha félmaratonokat, több kilómétereket futok. Kedves barátnőm, szomszédom és futótársam jóvoltából ismertem meg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot. Azóta minden nagyobb eseményen értük futok. Nem csak futok, hanem egy nemes cél érdekében teszem, segítve a Szent Márton Gyermekmentősöknek. Édesanyaként, nagymamaként és iskolai dolgozóként tudom, hogy milyen fontos az, hogy időben kapjon a bajbajutott gyermek megfelelő, gyors segítséget. "Tudod mi a virág? A földnek jósága, Tudod mi a jóság? A lélek virága.” (Petőfi Sándor)  

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.