Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó
2015.június 14.

Benyák Dóra

A nevem Benyák Dóra a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Stryker M1 típusú hordágy

Stryker M1 típusú hordágy

A Gyermekrohamkocsi elengedhetetlen felszerelése a speciális hordágy. A piacon elérhető egyik legmodernebb hordágy a Stryker M1 típus, aminek előnyös tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, jól kezelhető, komfortot biztosít a gyerekeknek. A kicsik rögzítésére alkalmas speciális hevederek megtalálhatóak rajta. Az eszköz a kis betegek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A hordágy ára: 3 millió forint

Én a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Az elmúlt 1 ,5 évben egy rohammentes világért futottam. Most rohamkocsikért és azokért a gyerekekért szeretnék, akikért küzdenek.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Stryker M1 típusú hordágy megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Benyák Dóra.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Benyák Dóra.

Miért vállalom mindezt?

Noha mindig is nagyon mozgalmas életet éltem, egészen 20 évet vártam az aktív sport lehetőségére. Életem első összefüggő 8 km-ét 2013 decemberében futottam le, akkor még a futópadról egyenesen a kórház következett. 12 évet éltem komolyabb szívritmuszavarokkal, így számtalanszor átéreztem, milyen a szirénázó mentőre várakozás, egy roham vagy egy újabb kórházban töltött nap. 299 volt a valaha mért legmagasabb pulzusom - igen, létezik ilyen. Azon a decemberi éjszakán, mikor kicsivel jobban lettem, csak arra tudtam gondolni, hogy a magam módján mégiscsak lefutottam azt a 8 km-t. Amint lehetett, újra akartam próbálni. 2014 januárjában már 202 km-t teljesítettem, mint újdonsült hobbifutó. Hamar következett az első félmaraton, majd megannyi egyéb kihívás. Érmeket és rengeteg élményt köszönhetek a futásnak, pedig valójában nap mint nap arról szólt, hogy egyszer elég edzett legyek bármilyen távhoz, ami csak jól esik, komolyabb rosszullét nélkül. Már 2 hónapja, hogy túlestem egy olyan eljáráson, melynek eredményeképpen valószínűleg többé sosem kell 250 feletti pulzusszámokkal küzdenem. (Ezúton is szeretném kifejezni hálás köszönetemet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet fantasztikus orvosainak!) Most, hogy már nem egy rohammentes világért kell futnom, szeretnék a sportra fordított energiámmal és minden egyes kilóméteremmel a rohamkocsikért és azokért a gyerekekért (valamint szüleikért) tenni, akiknek szintén át kell élniük, milyen érzés szirénázó mentőautóra várni.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.