Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2015.április 18-19.

Béres Eszter

A nevem Béres Eszter a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Intraosszeális tű

Intraosszeális tű

A kritikus állapotú kisgyermek ellátásakor és újraélesztés kapcsán nagyon fontos és elengedhetetlenül szükséges, hogy a beteg szervezetébe minél hamarabb bejuttassuk az életmentő infúziókat, gyógyszereket. Ennek a megvalósításában segít minket ez a speciális eszköz, amelyből évente 40-50 darabot használunk.
Az eszköz darabja: 27.000 forint.

Én a Telekom Vivicittá Városvédő Futás versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

….hogy mások is átélhessék!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is az Intraosszeális tű megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Béres Eszter.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Béres Eszter.

Miért vállalom mindezt?

37 éves, elvált, két gyermekes édesanyja vagyok, könyvelőként dolgozom. Jelenleg a kihívásoknak élek. Két évvel ezelőtt teljesen megváltozott az életem, ami arra sarkallt, hogy újabb és újabb célokat tűzzek ki magam elé. Az egyik az volt, hogy a sportot, ami fiatalkorom szerves részét képezte, visszahozzam a mindennapjaimba. A személyiségem egyik legjellemzőbb vonása, hogy ha belekezdek valamibe, annak ezer százalékig odaadom magam. Ezért kemény edzéseket választottam, és rögtön magasra helyeztem a lécet. Beneveztem magam a tavaly áprilisi félmaratonra, amire mindössze 3 hónap alatt készültem fel több éves kihagyás után. A sikeres verseny után csak még jobban fellelkesültem, és további megmérettetéseken vettem részt. Különböző távú és nehézségű versenyeken indultam. Most ismét a 21 km-en próbálom ki magam. A sport mellett életem legfontosabb részét a gyermekeim teszik ki. Ők azok, akik erőt adnak nekem, és nekik köszönhetem azt is, hogy az első versenyemen célba értem. Lelkes várakozásuk és az, hogy közösen léptük át a célvonalat, felejthetetlen élményt nyújtott. Így teljesen egyértelmű volt számomra, hogy idén Nagykövet leszek. Nem is találhattam volna ennél testhezállóbb feladatot, hiszen a szenvedélyemmel egyúttal segítséget is nyújthatok gyermekeknek és családjaiknak. Azért, hogy ők is átélhessenek olyan pillanatokat, amiket én a tavalyi futásomkor.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.