Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó
2015.június 14.

Cseresznyés Csaba

A nevem Cseresznyés Csaba a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Stryker M1 típusú hordágy

Stryker M1 típusú hordágy

A Gyermekrohamkocsi elengedhetetlen felszerelése a speciális hordágy. A piacon elérhető egyik legmodernebb hordágy a Stryker M1 típus, aminek előnyös tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, jól kezelhető, komfortot biztosít a gyerekeknek. A kicsik rögzítésére alkalmas speciális hevederek megtalálhatóak rajta. Az eszköz a kis betegek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A hordágy ára: 3 millió forint

Én a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Mint amikor a gyermekek sírnak, ha éjjel rossz álmot látnak, belül úgy izzik a bánat, az emlékek csendben fájnak! Mint amikor sebektől vérzel de irgalmat nem kérsz mégsem, belül úgy hordod a múltad, bármi volt nem tagadtad! Törött és tépett szárnnyal, magányos angyal!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Stryker M1 típusú hordágy megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Cseresznyés Csaba.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Cseresznyés Csaba.

Miért vállalom mindezt?

50 éves 3 gyerekes apuka vagyok. A 3 lányomon felül még 2 gyereket neveltem fel, akik már kirepültek a családi fészekből. Egyikük révén már nagyapa is vagyok. Rendészként dolgozom és műveleti tartalékos honvédként teljesítek szolgálatot Várpalotán. Már felnőtt koromban kezdtem el komolyabban sportolni. A volt munkahelyemen alapnak számító lövészet mellett a futást választottam. Eddig 9 maratont, 14 félmaratont és 1 ultramaratoni távot teljesítettem versenyeken. Az első ultratávomat az 50. születésnapom alkalmából futottam. Akkor határoztam el, hogy még ebben az életemben "körbefutom" a földet, a 0-ról indulva. Már 2014-ben támogattam futóbarátaim jótékonysági futásait. Már akkor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jótékonysági futónagykövet szeretnék lenni! Az elhatározást most követi a tett! A futás ezentúl az eddigieknél is nagyobb örömet nyújt, annak a tudatnak a birtokában, hogy egyúttal segítséget nyújthatok a kis "lurkóknak" és szerető családjaiknak!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.