Czeilinger Dorina

A nevem Czeilinger Dorina a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 20 év alatt több mint 50.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás versenyen 21 km teljesítésével támogatom a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Ha szomorú vagy? Húzz futócipőt! Ha boldog vagy? Húzz futócipőt! A futás nem egy hobbi, hanem egy társ a mindennapokban, egy életérzés!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Czeilinger Dorina.

Miért vállalom mindezt?

Pozitív, vidám és nyitott személyiség vagyok. Hosszútávokat szeretem a legjobban. Azok közé a szerencsések közé tartozom, akik már lefuthatták a félmaratont, eddig -egyelőre- három alkalommal. Most újra arra edzek, hogy ismét ezt az élményt élhessem át. Minden álmom, hogy átadhassam másoknak a sportolás, a futás örömét. Most lehetőségem nyílt arra, hogy egy számomra fontos ügyért futhassak, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteként. Fontosnak, szívügyemnek tartom támogatni őket, hiszen kevés olyan kisgyermekekre specializálódott mentőeszköz található meg Magyarországon, mely a bajban a legnagyobb segítségünkre lehet szinte azonnal. Az életveszélyes, kritikus állapotú csecsemők, kisgyermekek szállítása, ellátása pedig még inkább különleges felszerelésbeli felkészültséget igényel. Ehhez a fejlődéshez, beszerzéshez szeretnék én is hozzátenni futásaimmal.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.