Czeilinger Dorina

A nevem Czeilinger Dorina a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 21 év alatt több mint 53.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Ha elfárad a lábad, fuss a szíveddel.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Czeilinger Dorina.

Miért vállalom mindezt?

Egy éve már annak, hogy a Gyermekrohamkocsi színeiben futok. Pozitív, vidám és nyitott személyiség vagyok. Négyszer teljesítettem már félmaratont, ebben az évben pedig még háromszor tervezem. Igyekszem átadni mások számára a sportolás és a futás örömét. Az, hogy mindezt egy jó üggyel egybekötve tehetem az egy nagyon szuper dolog. Szívügyemmé vált támogatni a Gyermekrohamkocsi munkáját, hiszen kevés olyan kisgyermekekre specializálódott mentőeszköz található Magyarországon, mely a legnagyobb bajban segítségünkre lehet szinte azonnal. Az életveszélyes, kritikus állapotú csecsemők, kisgyermekek szállítása és ellátása pedig még inkább különleges felszerelésbeli felkészültséget igényel. Ennek a fejlődéséhez és beszerzéséhez szeretnék én is hozzátenni a futásaimmal.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.