Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

38. SPAR Budapest Maraton
2023.október 14-15.

Dr. Fügedi Szilvia

A nevem Dr. Fügedi Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
MANUJET III Kézi jet-lélegeztető készülék

A Manujet III készülék a gyermekmentés során légútbiztosítási-lélegeztetési nehézség, anatómiai szűkület vagy elzáródás, légúti duzzanat vagy idegentest esetén nyújthat életmentő segítséget. 

A készülék képes átmeneti oxigenizációra, lélegeztetésre a gégén és a légcsövön át bevezetett vékony katéter segítségével.

A gége egyik szalagjának (ligamentum conicum) megszúrása és a Manujettel történő lélegeztetés a sebészi légútbiztosítás alternatívája lehet olyan helyzetben (pl. kis csecsemők), ahol a felnőtteknél bevált módszer nagyon veszélyes vagy kivitelezhetetlen lehet.

Én a 38. SPAR Budapest Maraton versenyen 42 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Segítsünk közösen: én a futásommal, te az adományoddal!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a MANUJET III Kézi jet-lélegeztető készülék megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Dr. Fügedi Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Dr. Fügedi Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

Az elmúlt években a Magyar Hospice Alapítvány, a Bátor Tábor, a Melletted a Helyem Egyesület, a Tábitha ház és még néhány társadalmilag fontos célt ellátó szervezet javára szerveztem már jótékonysági gyűjtést ügyvéd kollégáim körében. Kilépve a szakmai körön, 2019-ben egy félmaratoni távval a Bátor Tábor javára szereztem adományokat, idén a kollégáim és barátaim előzetes véleményét kikérve a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára szeretném teljesíteni a SPAR Budapest maratoni távját. Igyekszem mindig általam jónak ítélt ügyek mellé állni, hiszek a társadalmi felelősségvállalás fontosságában és az életemmel jó példával elől járni. Törekeszem évente egy napot önkéntes munkával tölteni és legalább egyszer jótékonysági gyűjtést szervezni, de a kamarai véradásoknak is aktív frontembere vagyok. Most azt kérem, adományoddal állj te is a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat támogatóinak sorába!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.