Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó
2015.június 14.

Erdei Szilvia

A nevem Erdei Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Stryker M1 típusú hordágy

Stryker M1 típusú hordágy

A Gyermekrohamkocsi elengedhetetlen felszerelése a speciális hordágy. A piacon elérhető egyik legmodernebb hordágy a Stryker M1 típus, aminek előnyös tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, jól kezelhető, komfortot biztosít a gyerekeknek. A kicsik rögzítésére alkalmas speciális hevederek megtalálhatóak rajta. Az eszköz a kis betegek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A hordágy ára: 3 millió forint

Én a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen 7 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Stryker M1 típusú hordágy megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Erdei Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Erdei Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

A sport és az én közös történetem akkor kezdődött, amikor felvettek egy általános iskola sporttagozatára. Akkoriban a futás műfaja nem tartozott az erősségeim közé sokkal inkább a csapatsportokkal kötöttem barátságot. Ezzel egyidejűleg gyerekként kénytelen voltam én is, mint minden kisgyerek alkalmanként találkozni a doktor bácsikkal és nénikkel. Rólam már elég korán kiderült, hogy különös viszonyom van minden olyan dologgal, ami az emberi testtel és a doktorokkal kapcsolatos, értsd már egy tű vagy egy röntgen gép láttán is elájulok. Ez sajnos még most felnőttként sem változott semmit, miközben a futással valahogy sikerült közeledni egymás felé. Amíg az orvosokkal való viszonyomat tovább nehezíti, hogy a két gyermekem közül az egyik örökölte az ájulás művészetét, addig a futás terén több olyan impulzus is ért, hogy most már kezdődő barátságról beszélhetek. Ennek a baráti viszonynak a kialakulását két dolog segítette az egyik, hogy ez az a sport, ami az ajtón kilépve család és munka mellett is bármikor művelhető. A másik, ami pedig külön lökést adott, amikor egy általános iskolai osztálytárs és egyben most már az egyik leglelkesebb Futónagykövet, tavaly a lefutott kilométereit pénzre váltva segített a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak felszerelésre gyűjtve. Az idei évben így én is büszkén csatlakozom egy olyan csapathoz, ahol egyszerre futunk a Gyerekekért, a Mentősökért és persze nem utolsó sorban képviseljük mindazokat a támogatókat, akik átutalásaikkal segítik a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.