Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Csikótojás Trail
2023.

A nevem Horváth-Fülei Réka a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Én a Csikótojás Trail versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

A hosszútáv futás az élet reprodukálása. Emelkedők és lejtők, fent-érzések és fájó periódusok. Az út alatt ezer féle érzelemmel találkozok magamban! Gyakran futás közben kitárom a kezeim és azt veszem észre, hogy ölelni tudom az egész világot!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Horváth-Fülei Réka.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Horváth-Fülei Réka.

Miért vállalom mindezt?

Amatőr futó vagyok, profik szemléletével. Gyerekkorom óta szeretek futni. 17 évig versenyszerűen akrobatikus rock and rollt sportoltam, ez a mai napig meghatározó időszaka volt az életemnek, de leginkább hatalmas ajándék, hogy ezt csinálhattam.A családom és barátaim nagy részét ennek a sportágnak köszönhetem. Majd a gyermekeim születése után a futás lett a legjobb formája az ún. önidőnek. Próbálok minden futást „címmel” ellátni. Van olyan, amikor konkrétan valakiért vagy valamiért futok, amolyan imádság is egy-egy futásom. Kezdetben 10 km volt a nagy táv számomra, majd a félmaratonok jöttek. 2023 áprilisában futottam le életem első maratonját 4 óra 2 perc alatt. Nagyon szeretek terepen futni. 2023.december 20-án terv szerint futnám a második maratonom terepen, egyedül, versenykereteken kívül. Ezt szeretném első ízben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak „dedikálni” és ezzel elindulni a futónagyköveti státusz útján. Futni magadért nagy öröm. Futni mások megsegítésért nagy ajándék.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.