Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál
2017.október 15.

Gelencsér testvérek

A nevünk Gelencsér testvérek a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei vagyunk.

Az alábbiakban bemutatjuk Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Stryker M1 típusú hordágy

Stryker M1 típusú hordágy

A Gyermekrohamkocsi elengedhetetlen felszerelése a speciális hordágy. A piacon elérhető egyik legmodernebb hordágy a Stryker M1 típus, aminek előnyös tulajdonsága, hogy nagyon könnyű, jól kezelhető, komfortot biztosít a gyerekeknek. A kicsik rögzítésére alkalmas speciális hevederek megtalálhatóak rajta. Az eszköz a kis betegek biztonságos szállításához elengedhetetlen. A hordágy ára: 3 millió forint

Mi a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál versenyen 30 km teljesítésével támogattuk a Kicsik gyógyulását!

A mottónk:

Nem az számít, hogy mennyit adunk, hanem hogy mekkora szeretet fektetünk az adásba.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Stryker M1 típusú hordágy megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérjük, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Gelencsér testvérek.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Gelencsér testvérek.

Miért vállaljuk mindezt?

Testvérek vagyunk, és amíg felnőttünk megtanultuk, hogy ha baj van vagy segíteni kell, mindig össze kell fogni és most is ezt tesszük. Orsi: Gyermekkoromban asztmás voltam. Hála Istennek ennek ma már nyoma sincs, sőt, 21 és 30 km-es távokra neveztem be idén ősszel. Szinte minden reggel munka előtt együtt futok a kutyusunkkal Licsivel. Timi: 2016-ban nyertem el a Magyarország Szépe címet. Az így kapott médianyilvánosságot szeretném felhasználni arra, hogy akarmilyen ügy mellé állok, az minél messzebbre és több emberhez eljusson. Amire pedig közösen vagyunk büszkék, az az akrobatikus showtánc és fitkid verenyzéssel eltöltött 10 évünk. Duóban is versenyeztünk, és az Akrobatikus Showtánc Világbaajnokságon 3. helyezést értünk el Barcelonában. Mindketten azt valljuk, hogy mindenki olyan formában segítsen, ahogyan tud és a körülmények engedik. Mi nagyon szeretünk futni, és ezzel segíteni is. A futás részét mi teljesítjük, kérünk pár ezer forinttal adományozz a profilunkon, így tudod rajtunk rekesztül támogatni a Gyermekrohamkocsi csapatát. Az egészség értéke hatalmas, a gyermekek egészsége pedig a legfontosabb. Köszönjük. :)

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.