Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2015.április 18-19.

Hrutka János

A nevem Hrutka János a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Véna finder

Véna finder

Csecsemő és kisgyermek korban általában sokkal nehezebb a vénabiztosítás, különösen igaz ez akkor, ha a beteg súlyos állapotú vagy életveszélyben van. Ebben az életkorban a bőr alatti vénák kevésbé vagy sokszor egyáltalán nem láthatóak. Ennek az eszköznek a segítségével és speciális eljárással, fájdalommentes módon tehetők láthatóvá a bőr alatt futó vénák. Ezzel a sikertelen szúrások száma jelentősen csökkenthető.
Az eszköz ára: 1 millió forint

Én a Telekom Vivicittá Városvédő Futás versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Soha ne add fel!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Véna finder megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Hrutka János.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Hrutka János.

Miért vállalom mindezt?

Az aktív sportkarrieremet a Kőbányai Lombik csapatánál kezdtem 6 évesen, majd 5 évvel később kerültem a Ferencváros korosztályos csapatához. 1993-ban mutatkoztam be a zöld-fehéreknél az első osztályban, majd játszottam egy rövid ideig az MTK-ban, és a karrierem végén a Vasasban és a Honvédban is. Megfordultam Németországban az 1.FC. Kaiserslautern és az Eintracht Frankfurt csapatainál. A német bajnoki cím mellett 3x nyertem a Ferencvárossal bajnokságot, 3x Magyar Kupát, 3x Szuperkupát és 24x képviseltem Magyarországot a válogatottban. Pályafutásom után sem szakadtam el a sporttól, játékos-ügynökként tevékenykedek. Rendszeres résztvevője vagyok futóversenyeknek, jótékonysági rendezvényeknek, emellett társelnöke vagyok a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek, mely szervezet az értelmi fogyatékkal élők sportjáért felel. Ugyancsak alelnökként próbálom segíteni a Magyar Footgolf Szövetség és a Magyar Játékos-ügynökök Szövetségének munkáját. Egy nagyszerű kezdeményezés, és mindig szívesen, örömmel és szeretettel segítek olyan ügyeket, melyek közel állnak a szívemhez!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.