Kemenes László

A nevem Kemenes László a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Sok kicsi sokra megy!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Kemenes László.

Miért vállalom mindezt?

2007-ben megszületett a világ legszuperebb fiúcskája. Egyéves volt, amikor egy téli napon kruppos tünetekkel kórházba kellett vinnünk. Azóta minden évben, szezononként egyszer jelentkezik ez a betegség. Az elmúlt 8 évben szerencsére csak egyszer fajult odáig a dolog, hogy mentőt kellett hívnunk hozzá, s mint utóbb kiderült, jól tettük. A leírhatatlan ijedtség után, hála Istennek, a segítség időben érkezett, és minden jóra fordult. Ezek után nem kérdés, hogy mi az én motivációm, amikor jótékonykodásra gondolok. 2014 óta futok, és nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy most már nem csak a saját örömömre, hanem a kis beteg „harcosok” gyógyulásáért is futhatok. Én így tudok segíteni: futok és adományt gyűjtök, és amíg bírom, ezt fogom tenni.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.