Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál
2018.október 6-7.

Lakatos Péter

A nevem Lakatos Péter a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál versenyen 10 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Lakatos Péter.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Lakatos Péter.

Miért vállalom mindezt?

Fotóriporteri munkám kapcsán évek óta fényképezőgéppel kísérem azok munkáját, akik az emberi életek mentésére esküdtek fel, így mottóm is a közismert tűzoltó filozófiát tükrözi. A Gyermekrohamkocsi fantasztikus csapatával szintén a kamera objektívjén keresztül kerültem először kapcsolatba. Ahogy egyre jobban megismertem azt a hihetetlenül elkötelezett, fanatikus munkát, amit minden nap teljes erőbedobással végeznek a gyerekekért és a hazai gyermekmentés ügyéért, annál inkább éreztem úgy, hogy valamiképpen nekem is segítenem kell ebben a munkában. Fotográfusként természetesen a képek által igyekszem minél szélesebb körben megismertetni az embereket a Gyermekrohamkocsi Európa szerte egyedülálló tevékenységével. Örömmel tölt el, hogy lelkes hobbifutóként is támogathatom őket, immár futónagykövetként. Úgy is, mint három rosszcsont gyerkőc büszke édesapja, vallom, hogy a gyermek a világon a legnagyobb kincs; minden kis élet a jövőnk, egy szebb világ ígérete. Akik pedig gyermekéleteket mentenek, minden támogatást megérdemelnek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.