Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

34. SPAR Budapest Maraton
2019.szeptember 28-29.

Sallai Annamária

A nevem Sallai Annamária a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. SPAR Budapest Maraton versenyen 42 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Tedd amit tudsz, ott, ahol vagy, azzal, amid van, és a többivel ne foglalkozz!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Sallai Annamária.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Sallai Annamária.

Miért vállalom mindezt?

A futás szerelmese vagyok és a Gyermekrohamkocsi futónagykövete 4. kampány során is. Hiszek abban, hogy a futás segít ha bajban vagy, motivál, feltölt, kikapcsol, megerősít és általa önmagad lehetsz. Futni nem csak a testeddel kell, nem elég ha képes vagy rá, én hiszem, hogy a lelkünkkel is futunk. Átélni érezni mindazt, amit ad maga a csoda. Hálás és boldog vagyok hiszen rengeteg barátot, lehetőséget, élményt hozott számomra a futás. Ami ennél is fontosabb nem csak jókat futhattunk együtt veletek, hanem támogattátok velem, általam a gyermekrohamkocsi munkáját. Volt közös plüssgyűjtés az apróságoknak, mosolyt csalva ezzel az arcukra. Most ismét erre kérlek titeket. Álljunk egy jó ügy mellé! Legyünk egy csoda részesei. Nagyon fontos az, hogy időben és szakszerű segítséget kapjanak az életveszélyes, kritikus állapotú csecsemők, kisgyermekek. Az is fontos , hogy ehhez a megfelelő eszközök és feltételek is adottak legyenek. Ennek a beszerzéséhez szeretnék én hozzá segíteni a futásaimmal és a ti segítségetekkel. Egy lépés kis lépés, de minél többen lépik, annál messzebbre jutunk. A szeretetnek igenis ereje van, együtt könnyebb és sikerülni fog. Legyünk egy csoda részesei EGYÜTT! Hiszen sok kicsi, sokra megy! Én pedig hiszek a kicsik erejében és BENNED! - Köszönöm ha támogatod a kampányt! HATKAT-Hit-Akarat-Tisztelet-Kitartás-Alázat-Türelem

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.