Sallai Annamária

A nevem Sallai Annamária a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 20 év alatt több mint 50.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Nem az számít , hogy mennyit adunk, hanem , hogy mennyi szeretetet fektetünk az adásba.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Sallai Annamária.

Miért vállalom mindezt?

A futás szerelmese vagyok. Hiszek abban, hogy a futás segít ha bajban vagy, motivál, feltölt, kikapcsol, megerősít és általa önmagad lehetsz. Futni nem csak a testeddel kell, nem elég ha képes vagy rá, én hiszem, hogy a lelkünkkel is futunk. Átélni érezni mindazt, amit ad maga a csoda. Most pedig nem csak a futás ad, hanem általa adhatok másoknak segítséget. Remélem, támogatsz ebben. Már egyetemi hallgatóként is szívügyem volt a gyermekradiológia. Sokat foglalkoztam vele és tapasztaltam a kórházban, mennyire fontos az, hogy időben és szakszerű segítséget kapjanak a gyermekek. Most futónagykövetként szeretném támogatni a Gyermekrohamkocsi munkáját, hogy korszerű eszközökkel még nagyobb biztonsággal tudjanak apró életeket menteni. Az életveszélyes, kritikus állapotú csecsemők , kisgyermekek szállítása és ellátása pedig még inkább különleges felszerelésbeli felkészültséget igényel. Ennek a beszerzéséhez szeretnék én hozzá segíteni a futásaimmal és a ti segítségetekkel. Egy lépés kis lépés, de minél többen lépik, annál messzebbre jutunk. Én hiszek benne! És te? A szeretetnek igenis ereje van, együtt könnyebb és sikerülni fog.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.