szantai szabolcs

A nevem Szántai Szabolcs a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 22 év alatt több mint 55.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
EPOC vérgázkészülék megvásárlása

EPOC vérgázkészülék

A kritikus állapotú gyermekek ellátásának része a sav-bázis zavarok és ionszintek gyors vizsgálata. Az új típusú, helyszíni ellátásban is használható vérgázanalizátor készülék képes ujjbegyből vett, rendkívül kis mennyiségű (0,1 ml) vérmintából percek alatt eredményt adni. Budapesti és vidéki gyermekmentő egységeink által mérgezés, légzészavar, véráramfertőzés vagy egyéb súlyos állapot miatt ellátott betegeinél hatalmas segítséget nyújthat. A készülék ára: 3,5 millió forint

Én a 36. SPAR Budapest Maraton® versenyen 10 km teljesítésével támogatom a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Ne csak magadért fuss, hanem másokért is!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is az EPOC vérgázkészülék megvásárlása megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Szántai Szabolcs.

Miért vállalom mindezt?

Szántai Szabolcs vagyok 17 éves, a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumba járok. Életem során nagyon sok hobbim volt, ám a legtöbben a Rubik kockás pályafutásom miatt ismernek, mely során eddig 3 magyar bajnoki címet és 10 magyar rekordot tudhatok magaménak. A futással 2020 márciusában kezdtem el komolyabban foglalkozni és másfél év után rászántam magam arra, hogy elinduljak életem első futóversenyén és ezzel együtt csatlakozzak a Gyermekrohamkocsi futónagyköveteihez. Így a futóversenyek nálam nem csak a versenyzésről fognak szólni, hanem arról is, hogy futással a segítséget tudok nyújtani bajba jutott gyermekek számára és ez nekem duplán öröm.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.