Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2019.április 13-14.

Tóth Ditke

A nevem Tóth Ditke a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Transzport lélegeztetőgép

Transzport lélegeztetőgép

A négy mentőautónkon évente 300-350 gépi lélegeztetést igénylő csecsemőt és gyermeket látunk el. Ez a feladat a speciális szaktudás mellett, speciális eszközt is igényel. A megvásárolni kívánt lélegeztetőgép egészen kis csecsemő kortól felnőtt korig teremti meg a beteg biztonságos lélegeztetésének feltételét. Az eszköz ára 5,5 millió forint.

Én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás versenyen 7 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Transzport lélegeztetőgép megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Tóth Ditke.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Tóth Ditke.

Miért vállalom mindezt?

„Amikor kifogások mögé bújsz, valójában elkezdesz önmagadnak hazudni.” (Csernus Imre). A legnagyobb „kifogásgyáros” voltam, ha saját magamról vagy a saját fejlődésemről volt szó. "Most túl sok a melóm…, most nincs időm…, most esik az eső…, most hideg van…, most túl meleg van…, most megbántottak…, most nincs kedvem…" Nincs több kifogás, ha egy nemes célt hirdet az ember! A kifogások csak a fejlődésed útjában álló EGÓ-d szüleményei! Nem is olyan régen még azt mondtam, ha valaki engem futni lát, az gyorsan szaladjon, mert akkor én is valami rettentő dolog elől futok! A 2016-os év elején kezdtem el a nulláról a futást, 3 hónappal később az első futóversenyem 2016-os Viviccitta 10 kilóméteres távja volt. Ezért is nagy büszkeség számomra, hogy 1 évvel később futónagykövetként egy olyan ügy mellé állhatok, ami segíti a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Leendő szülőként tudatosan szeretnék cselekedni és a jövőmre, gyerekeim jövőjére gondolni, ezért is fontos számomra, hogy minél több emberhez eljusson a kezdeményezés és minél több mentőkocsi segítsen a bajba jutott gyerekeken! Első sorban azokat buzdítom, akik szeretnek kifogások mögé bújni és akiknél már az is nagy teljesítmény, ha sportcipőt húznak a lábukra! Ha neked is eleged van a kifogásokból, akkor győzd le magad és győzd le a fejlődésed útjában álló EGÓ-d, GYERE és támogasd te is Gyermekrohamkocsit! Legyél duplán büszke magadra: fuss és mindeközben TÁMOGASS egy ilyen nemes célt és jó kezdeményezést! Hívd fel te is mások figyelmét a Gyermekrohamkocsi fontosságára! Én megtanultam kimondani, ami bánt, megtanultam legyőzni a félelmeim és a „nekemúgysemsikerülérzést”. Megtanultam legyőzni önmagam és a kifogásaim! Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog, csak akarni kell!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.