Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

37. Wizz Air Budapest Félmaraton
2022.szeptember 11.

A nevem Venesz Klau a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Corpuls defibrillátor-monitor

A gyermekintenzív terápia és a súlyos állapotú gyermekek transzportja megköveteli egy magas színvonalú defibrillátor-monitor készülék betegágy melletti folyamatos jelenlétét. Az legújabb Corpuls defibrillátor-monitorral tervezzük felszerelni a budapesti Gyermekrohamkocsi egységét is, amely így rövidebb és hosszabb távú intenzíves szállítások elvégzésére, mozgóőrségek biztosítására is alkalmas lesz. A moduláris felépítésű Corpuls3 típusú készülék magában foglalja a biztonságos defibrillációhoz, a szívritmuszavarok elektromos kezeléshez szükséges eszközöket, valamint a magasszintű, többcsatornás betegmegfigyelés (folyamatos EKG, noninvazív és invazív vérnyomásmérés, pulzoximéter, kilégzett széndioxid- és hőmérséklet monitorozás) lehetőségét. A készülék által folyamatosan regisztrált adatok külső adathordozóra mentése betegbiztonsági, oktatási és tudományos célokat szolgál. A készülék ára: 18 000 000 forint További részletek az eszközről: https://corpuls.world/en/products/corpuls3/

Én a 37. Wizz Air Budapest Félmaraton versenyen 21 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

A siker ugyan azon az úton található, mint a bukás, csak egy kicsivel tovább kell menni érte.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Corpuls defibrillátor-monitor megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Venesz Klau.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Venesz Klau.

Miért vállalom mindezt?

Évek óta tevékenykedem futónagykövetként. A Suhanj! Alapítvánnyal kezdtem a kilométereimet jótékony céllal árusítani, majd a RunFree nagykövete lettem, ahol beteg gyermekekért futok. Drága kincsünk az egészség, és anyaként tudom, a legdrágább a gyermekeink egészsége. A beteg kicsik a szememben a legnagyobbak, a köpeny nélküli Hősök. Nagybetűvel. A Gyermekrohamkocsira - ne így lenne - szükség volt, van és lesz, és hiszem azt, hogy vannak még olyanok, akik érzik ugyan ezt. Nem milliárdosok, vagy szupersztárok, hanem csak egyszerű, hatalmas szívű Emberek.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.