Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Ádám Inez

A nevem Ádám-Bedriczky Inez a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Ádám-Bedriczky Inez.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Ádám-Bedriczky Inez.

Miért vállalom mindezt?

Megérkeztek. Fellépésük határozott és megnyugtató volt. Azonnal tudták mi a teendő. Azonnal tudták, hogy az ijedelem, aggodalom légkörét hogyan kell viszonylag nyugalmassá tenni. Gyorsak voltak. Tették, amit tenniük kellett. Szakértelemmel, odafigyeléssel, szeretettel! Néhány perc alatt minden rendben volt.... A Gyermekrohamkocsi dolgozóinak munkáját volt alkalmam egészen testközelből látni a házunk nappalijában.... Régen történt, de sosem felejtem el! Hálás vagyok Értük! Mentettek, segítettek, többet, mint lehet! Hálás köszönet, mély tisztelet feléjük!  Az akkori érkezésükért, jelenlétükért, ellátásukért, megnyugtatásukért ezen a módon is szeretném köszönetemet, tiszteletemet kifejezni, hogy Futónagykövetként melléjük állok és támogatom a munkájukat.  A SPAR Budapest Maraton Fesztiválon verseny körülmények között is szeretném próbára tenni magam a 42,2 km-es, maratoni távon. Ezt szeretném párosítani azzal, hogy a távot a Szent Márton Gyermekmentő szolgálat javára teljesítsem abból a célból, hogy a részükre beszerzendő eszköz a munkájukat gyorsabbá, könnyebbé tegye. Mely eszköz használata által az ellátásra szoruló gyerekek súlyos állapotának felmérése szintén gyorsabbá és pontosabbá válhasson a diagnosztizálás, esetlegesen életmentés céljából. Köszönöm, hogy te is segíted, támogatod a Gyermekrohamkocsi munkáját!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!