Ádám Inez

A nevem Ádám-Bedriczky Inez a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Ádám-Bedriczky Inez.

Miért vállalom mindezt?

Megérkeztek. Fellépésük határozott és megnyugtató volt. Azonnal tudták mi a teendő. Azonnal tudták, hogy az ijedelem, aggodalom légkörét hogyan kell viszonylag nyugalmassá tenni. Gyorsak voltak. Tették, amit tenniük kellett. Szakértelemmel, odafigyeléssel, szeretettel! Néhány perc alatt minden rendben volt.... A Gyermekrohamkocsi dolgozóinak munkáját volt alkalmam egészen testközelből látni a házunk nappalijában.... Régen történt, de sosem felejtem el! Hálás vagyok Értük! Mentettek, segítettek, többet, mint lehet! Hálás köszönet, mély tisztelet feléjük!  Az akkori érkezésükért, jelenlétükért, ellátásukért, megnyugtatásukért ezen a módon is szeretném köszönetemet, tiszteletemet kifejezni, hogy Futónagykövetként melléjük állok és támogatom a munkájukat.  A SPAR Budapest Maraton Fesztiválon verseny körülmények között is szeretném próbára tenni magam a 42,2 km-es, maratoni távon. Ezt szeretném párosítani azzal, hogy a távot a Szent Márton Gyermekmentő szolgálat javára teljesítsem abból a célból, hogy a részükre beszerzendő eszköz a munkájukat gyorsabbá, könnyebbé tegye. Mely eszköz használata által az ellátásra szoruló gyerekek súlyos állapotának felmérése szintén gyorsabbá és pontosabbá válhasson a diagnosztizálás, esetlegesen életmentés céljából. Köszönöm, hogy te is segíted, támogatod a Gyermekrohamkocsi munkáját!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!