Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Benyák Dóra

A nevem Benyák Dóra a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Benyák Dóra.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Benyák Dóra.

Miért vállalom mindezt?

Noha mindig is nagyon mozgalmas életet éltem, egészen 20 évet vártam az aktív sport lehetőségére. Életem első összefüggő 8 km-ét 2013 decemberében futottam le, akkor még a futópadról egyenesen a kórház következett. 12 évet éltem komolyabb szívritmuszavarokkal, így számtalanszor átéreztem, milyen a szirénázó mentőre várakozás, egy roham vagy egy újabb kórházban töltött nap. 299 volt a valaha mért legmagasabb pulzusom - igen, létezik ilyen. Azon a decemberi éjszakán, mikor kicsivel jobban lettem, csak arra tudtam gondolni, hogy a magam módján mégiscsak lefutottam azt a 8 km-t. Amint lehetett, újra akartam próbálni. 2014 januárjában már 202 km-t teljesítettem, mint újdonsült hobbifutó. Hamar következett az első félmaraton, majd megannyi egyéb kihívás. Érmeket és rengeteg élményt köszönhetek a futásnak, pedig valójában nap mint nap arról szólt, hogy egyszer elég edzett legyek bármilyen távhoz, ami csak jól esik, komolyabb rosszullét nélkül. Már 2 hónapja, hogy túlestem egy olyan eljáráson, melynek eredményeképpen valószínűleg többé sosem kell 250 feletti pulzusszámokkal küzdenem. (Ezúton is szeretném kifejezni hálás köszönetemet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet fantasztikus orvosainak!) Most, hogy már nem egy rohammentes világért kell futnom, szeretnék a sportra fordított energiámmal és minden egyes kilóméteremmel a rohamkocsikért és azokért a gyerekekért (valamint szüleikért) tenni, akiknek szintén át kell élniük, milyen érzés szirénázó mentőautóra várni.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!