Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Béres Eszter

A nevem Béres Eszter a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Béres Eszter.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Béres Eszter.

Miért vállalom mindezt?

37 éves, elvált, két gyermekes édesanyja vagyok, könyvelőként dolgozom. Jelenleg a kihívásoknak élek. Két évvel ezelőtt teljesen megváltozott az életem, ami arra sarkallt, hogy újabb és újabb célokat tűzzek ki magam elé. Az egyik az volt, hogy a sportot, ami fiatalkorom szerves részét képezte, visszahozzam a mindennapjaimba. A személyiségem egyik legjellemzőbb vonása, hogy ha belekezdek valamibe, annak ezer százalékig odaadom magam. Ezért kemény edzéseket választottam, és rögtön magasra helyeztem a lécet. Beneveztem magam a tavaly áprilisi félmaratonra, amire mindössze 3 hónap alatt készültem fel több éves kihagyás után. A sikeres verseny után csak még jobban fellelkesültem, és további megmérettetéseken vettem részt. Különböző távú és nehézségű versenyeken indultam. Most ismét a 21 km-en próbálom ki magam. A sport mellett életem legfontosabb részét a gyermekeim teszik ki. Ők azok, akik erőt adnak nekem, és nekik köszönhetem azt is, hogy az első versenyemen célba értem. Lelkes várakozásuk és az, hogy közösen léptük át a célvonalat, felejthetetlen élményt nyújtott. Így teljesen egyértelmű volt számomra, hogy idén Nagykövet leszek. Nem is találhattam volna ennél testhezállóbb feladatot, hiszen a szenvedélyemmel egyúttal segítséget is nyújthatok gyermekeknek és családjaiknak. Azért, hogy ők is átélhessenek olyan pillanatokat, amiket én a tavalyi futásomkor.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!