Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevem Bodnár-Hipszki Henrietta Rózsa a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Bodnár-Hipszki Henrietta Rózsa.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Bodnár-Hipszki Henrietta Rózsa.

Miért vállalom mindezt?

15 éves voltam, mikor először volt közelebbi tapasztalatom a Rohamkocsival. Az akkor csupán két hetes unokaöcsém sárgulni kezdett és nem ébredt fel. Órákat álltunk az utcán, várva a mentőt, mert egy lévén Budapest másik oldalán tartózkodott épp. Miután megérkezett, a kocsiban 20 perc elteltével a gyermek ismét ébren volt, a sárgasága csillapodott. Onnantól kezdve mindig meghat, ha meglátom Budapest útjain közlekedni. Mióta rendelkezem adóm 1%-áról, a Gyermekmentőnek ajánlom fel, így ez a felhívás nem is tudom, eddig miért került ki. Most viszont nagyon örülök neki, mert a versenyen terveztem részt venni, a képviselése pedig annak a szervezetnek, amit amúgy is képviselek civilként (érdeklődés, kinek ajánlok 1%-ot, stb stb) abszolút hitelessé is tesz.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!