Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Cseresznyés Csaba

A nevem Cseresznyés Csaba a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Cseresznyés Csaba.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Cseresznyés Csaba.

Miért vállalom mindezt?

50 éves 3 gyerekes apuka vagyok. A 3 lányomon felül még 2 gyereket neveltem fel, akik már kirepültek a családi fészekből. Egyikük révén már nagyapa is vagyok. Rendészként dolgozom és műveleti tartalékos honvédként teljesítek szolgálatot Várpalotán. Már felnőtt koromban kezdtem el komolyabban sportolni. A volt munkahelyemen alapnak számító lövészet mellett a futást választottam. Eddig 9 maratont, 14 félmaratont és 1 ultramaratoni távot teljesítettem versenyeken. Az első ultratávomat az 50. születésnapom alkalmából futottam. Akkor határoztam el, hogy még ebben az életemben "körbefutom" a földet, a 0-ról indulva. Már 2014-ben támogattam futóbarátaim jótékonysági futásait. Már akkor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jótékonysági futónagykövet szeretnék lenni! Az elhatározást most követi a tett! A futás ezentúl az eddigieknél is nagyobb örömet nyújt, annak a tudatnak a birtokában, hogy egyúttal segítséget nyújthatok a kis "lurkóknak" és szerető családjaiknak!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!