Cseresznyés Csaba

A nevem Cseresznyés Csaba a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 20 év alatt több mint 50.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Cseresznyés Csaba.

Miért vállalom mindezt?

50 éves 3 gyerekes apuka vagyok. A 3 lányomon felül még 2 gyereket neveltem fel, akik már kirepültek a családi fészekből. Egyikük révén már nagyapa is vagyok. Rendészként dolgozom és műveleti tartalékos honvédként teljesítek szolgálatot Várpalotán. Már felnőtt koromban kezdtem el komolyabban sportolni. A volt munkahelyemen alapnak számító lövészet mellett a futást választottam. Eddig 9 maratont, 14 félmaratont és 1 ultramaratoni távot teljesítettem versenyeken. Az első ultratávomat az 50. születésnapom alkalmából futottam. Akkor határoztam el, hogy még ebben az életemben "körbefutom" a földet, a 0-ról indulva. Már 2014-ben támogattam futóbarátaim jótékonysági futásait. Már akkor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jótékonysági futónagykövet szeretnék lenni! Az elhatározást most követi a tett! A futás ezentúl az eddigieknél is nagyobb örömet nyújt, annak a tudatnak a birtokában, hogy egyúttal segítséget nyújthatok a kis "lurkóknak" és szerető családjaiknak!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!