Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevem Dr Chernel Ágnes Ildikó a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Dr Chernel Ágnes Ildikó.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Dr Chernel Ágnes Ildikó.

Miért vállalom mindezt?

Körülbelül 10-11 év aktív futás áll mögöttem, a teljesen kezdő kocogóból váltam szenvedélyfutóvá, félmaraton, és váltófutásban (Ultrabalaton) 30km-es szintig jutottam el. Aztán az élet közbeszólt, persze jó értelemben, gyermekem született, és a várandóssággal egybevetve kicsit több, mint 2 évet hagytam ki futásban. Most itt a remek alkalom, hogy újrakezdjem, a kisfiam már 10 hónapos, és nagy örömömre szolgált a megkeresés, hogy legyek én is futónagykövet! Egykori versenytársaim és ismerőseim köréből egészen biztosan fogok találni támogatókat újrakezdésemhez! Aki még nem ismeri a Gyermekrohamkocsi munkáját, és amiket a gyermekekért tett az elmúlt 20 évben, itt az ideje, hogy kicsit utána jàrjon, és álljon be mögénk futónagykövetek mögè is támogatókènt, vagy adó 1% felajánlóként a gyermekmentőknek.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!