A nevem Dr Chernel Ágnes Ildikó a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Dr Chernel Ágnes Ildikó.

Miért vállalom mindezt?

Körülbelül 10-11 év aktív futás áll mögöttem, a teljesen kezdő kocogóból váltam szenvedélyfutóvá, félmaraton, és váltófutásban (Ultrabalaton) 30km-es szintig jutottam el. Aztán az élet közbeszólt, persze jó értelemben, gyermekem született, és a várandóssággal egybevetve kicsit több, mint 2 évet hagytam ki futásban. Most itt a remek alkalom, hogy újrakezdjem, a kisfiam már 10 hónapos, és nagy örömömre szolgált a megkeresés, hogy legyek én is futónagykövet! Egykori versenytársaim és ismerőseim köréből egészen biztosan fogok találni támogatókat újrakezdésemhez! Aki még nem ismeri a Gyermekrohamkocsi munkáját, és amiket a gyermekekért tett az elmúlt 20 évben, itt az ideje, hogy kicsit utána jàrjon, és álljon be mögénk futónagykövetek mögè is támogatókènt, vagy adó 1% felajánlóként a gyermekmentőknek.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!