Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Dr. Fügedi Szilvia

A nevem Dr. Fügedi Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Dr. Fügedi Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Dr. Fügedi Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

Az elmúlt években a Magyar Hospice Alapítvány, a Bátor Tábor, a Melletted a Helyem Egyesület, a Tábitha ház és még néhány társadalmilag fontos célt ellátó szervezet javára szerveztem már jótékonysági gyűjtést ügyvéd kollégáim körében. Kilépve a szakmai körön, 2019-ben egy félmaratoni távval a Bátor Tábor javára szereztem adományokat, idén a kollégáim és barátaim előzetes véleményét kikérve a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára szeretném teljesíteni a SPAR Budapest maratoni távját. Igyekszem mindig általam jónak ítélt ügyek mellé állni, hiszek a társadalmi felelősségvállalás fontosságában és az életemmel jó példával elől járni. Törekeszem évente egy napot önkéntes munkával tölteni és legalább egyszer jótékonysági gyűjtést szervezni, de a kamarai véradásoknak is aktív frontembere vagyok. Most azt kérem, adományoddal állj te is a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat támogatóinak sorába!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!