Dr. Fügedi Szilvia

A nevem Dr. Fügedi Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Dr. Fügedi Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

Az elmúlt években a Magyar Hospice Alapítvány, a Bátor Tábor, a Melletted a Helyem Egyesület, a Tábitha ház és még néhány társadalmilag fontos célt ellátó szervezet javára szerveztem már jótékonysági gyűjtést ügyvéd kollégáim körében. Kilépve a szakmai körön, 2019-ben egy félmaratoni távval a Bátor Tábor javára szereztem adományokat, idén a kollégáim és barátaim előzetes véleményét kikérve a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára szeretném teljesíteni a SPAR Budapest maratoni távját. Igyekszem mindig általam jónak ítélt ügyek mellé állni, hiszek a társadalmi felelősségvállalás fontosságában és az életemmel jó példával elől járni. Törekeszem évente egy napot önkéntes munkával tölteni és legalább egyszer jótékonysági gyűjtést szervezni, de a kamarai véradásoknak is aktív frontembere vagyok. Most azt kérem, adományoddal állj te is a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat támogatóinak sorába!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!