Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Erdei Szilvia

A nevem Erdei Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Erdei Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Erdei Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

A sport és az én közös történetem akkor kezdődött, amikor felvettek egy általános iskola sporttagozatára. Akkoriban a futás műfaja nem tartozott az erősségeim közé sokkal inkább a csapatsportokkal kötöttem barátságot. Ezzel egyidejűleg gyerekként kénytelen voltam én is, mint minden kisgyerek alkalmanként találkozni a doktor bácsikkal és nénikkel. Rólam már elég korán kiderült, hogy különös viszonyom van minden olyan dologgal, ami az emberi testtel és a doktorokkal kapcsolatos, értsd már egy tű vagy egy röntgen gép láttán is elájulok. Ez sajnos még most felnőttként sem változott semmit, miközben a futással valahogy sikerült közeledni egymás felé. Amíg az orvosokkal való viszonyomat tovább nehezíti, hogy a két gyermekem közül az egyik örökölte az ájulás művészetét, addig a futás terén több olyan impulzus is ért, hogy most már kezdődő barátságról beszélhetek. Ennek a baráti viszonynak a kialakulását két dolog segítette az egyik, hogy ez az a sport, ami az ajtón kilépve család és munka mellett is bármikor művelhető. A másik, ami pedig külön lökést adott, amikor egy általános iskolai osztálytárs és egyben most már az egyik leglelkesebb Futónagykövet, tavaly a lefutott kilométereit pénzre váltva segített a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak felszerelésre gyűjtve. Az idei évben így én is büszkén csatlakozom egy olyan csapathoz, ahol egyszerre futunk a Gyerekekért, a Mentősökért és persze nem utolsó sorban képviseljük mindazokat a támogatókat, akik átutalásaikkal segítik a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!