Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Fazekas Biró Krisztina

A nevem Fazekas Biró Krisztina a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Fazekas Biró Krisztina.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Fazekas Biró Krisztina.

Miért vállalom mindezt?

Fazekas Kriszta vagyok két gyermekem van egy 16 éves fiú (Kolos) és egy 13 éves kislány (Laura). Az életben mindig azt értékelem a legjobban, hogy két egészséges gyermeket komplikáció nélkül hozhattam világra. Sajnos sokszor máshogy dönt az élet és elengedhetetlen segítségre van szükség. Csak hát legyen megfelelő segítség és legyen megfelelő eszköz, hogy segíteni tudjanak. Gyakorló anyaként úgy gondolom, hogy minden gyereknek joga van az egészséges élethez ahol, a társadalomnak egyik fől feladata, hogy minden gyereknek egyenlő esélyt kell adni. Ha bármilyen okból ez az esély csökkenti az egyenlőséget (gondolok itt a nem megfelelő orvosi ellátás) akkor tiszta szívvel állok ki egy számomra jó cselekedett mellé, hogy a futásom által is tudok segíteni még nagyobb öröm. 

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!