Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevem Horváth-Fülei Réka a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Horváth-Fülei Réka.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Horváth-Fülei Réka.

Miért vállalom mindezt?

Amatőr futó vagyok, profik szemléletével. Gyerekkorom óta szeretek futni. 17 évig versenyszerűen akrobatikus rock and rollt sportoltam, ez a mai napig meghatározó időszaka volt az életemnek, de leginkább hatalmas ajándék, hogy ezt csinálhattam.A családom és barátaim nagy részét ennek a sportágnak köszönhetem. Majd a gyermekeim születése után a futás lett a legjobb formája az ún. önidőnek. Próbálok minden futást „címmel” ellátni. Van olyan, amikor konkrétan valakiért vagy valamiért futok, amolyan imádság is egy-egy futásom. Kezdetben 10 km volt a nagy táv számomra, majd a félmaratonok jöttek. 2023 áprilisában futottam le életem első maratonját 4 óra 2 perc alatt. Nagyon szeretek terepen futni. 2023.december 20-án terv szerint futnám a második maratonom terepen, egyedül, versenykereteken kívül. Ezt szeretném első ízben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak „dedikálni” és ezzel elindulni a futónagyköveti státusz útján. Futni magadért nagy öröm. Futni mások megsegítésért nagy ajándék.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!