Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

GE WCS Budapest

A nevünk GE WCS Budapest a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei vagyunk.

Az alábbiakban bemutatjuk Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérjük, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy GE WCS Budapest.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy GE WCS Budapest.

Miért vállaljuk mindezt?

A General Electric maroknyi, de annál tettre készebb futócsapata vagyunk. Van köztünk gyakorlott triatlonos és okleveles fitneszedző is, de a legtöbben pusztán szeretünk a szabad levegőn futni (vagy futásnak álcázva egyéni határokat feszegetni ☺). Már tavaly felfedeztük, hogy van lehetőség összekötni a kellemeset a hasznossal, és tovább építeni a cégünknél szép hagyománnyal rendelkező jótékonykodást a hobbinkkal, ezért 2016-ban lefutott kilométereinkkel szeretnénk a Szent Márton Gyermekmentő csapatát támogatni. Indulunk nagy hagyományokkal rendelkező maraton versenyeken, de kisebb helyi rendezvényeken is. Van aki az első kilométereit gyűjtögeti idén, de olyan is aki a tavalyi félmaratonos eredményeit szeretné túlszárnyalni. Tagok: Németh Adrienn Luigi Satriano Ihsan Unuvar Hortobágyi Péter Halápi Miklós Müller Judit Pál Máté Nyilka Zsófia Gazda Pál Kovács Noémi Ivanov Katalin Bélai Katalin Vladimir Plotnikov Ambrus Dániel Glósz Viktor Marco Mattucci Giovanni Sanna Somorjai Adrienn Szerencsés Ágnes Laczó Adrienn

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!