Goodwill Communicatons Kft.

A nevünk Goodwill Communications Kft. a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei vagyunk.

Az alábbiakban bemutatjuk Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 20 év alatt több mint 50.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Goodwill Communications Kft..

Miért vállaljuk mindezt?

Cégünk, a 2003-ban alapított Goodwill Communications megkerülhetetlen szereplő a hazai üzleti PR-kommunikáció területén. Ügynökségünk több mint kéttucatnyi hazai és nemzetközi vállalatot szolgál ki, elsősorban pénzügyi szolgáltatókat, tőzsdén jegyzett cégeket, továbbá a távközlési és az energetikai szektorok szereplőit, de megtalálhatók ügyfelei között jogi, pénzügyi és menedzsment tanácsadók is. Vállalati ügyfeleink mellett rendszeresen tervezünk és hajtunk végre kommunikációs programokat az adott szektorok szakmai szervezetei számára is. Folyamatosan bővül a fogyasztói kommunikációval kapcsolatos portfóliónk, illetve az employer branding üzletágunk is. A Goodwill kommunikációs csapatának tagjaként fontos értékként tekintünk a társadalmi felelősségvállalásra is, és szívesen állunk ki jó ügyek mellett. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gyermekrohamkocsi futónagyköveteként veszünk részt az október 15-i SPAR Budapest Maraton versenyen.   A Goodwill futócsapat tagjai: Doszpoly Tamás, Farkas-Cseke János, Jelinek Gábor, Mécs Diána, Németh Márk, Németh Gergely, Papp Róbert és Rózsa Nikolett  

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!