Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Goodwill Communicatons Kft.

A nevünk Goodwill Communications Kft. a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei vagyunk.

Az alábbiakban bemutatjuk Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérjük, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Goodwill Communications Kft..

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Goodwill Communications Kft..

Miért vállaljuk mindezt?

Cégünk, a 2003-ban alapított Goodwill Communications megkerülhetetlen szereplő a hazai üzleti PR-kommunikáció területén. Ügynökségünk több mint kéttucatnyi hazai és nemzetközi vállalatot szolgál ki, elsősorban pénzügyi szolgáltatókat, tőzsdén jegyzett cégeket, továbbá a távközlési és az energetikai szektorok szereplőit, de megtalálhatók ügyfelei között jogi, pénzügyi és menedzsment tanácsadók is. Vállalati ügyfeleink mellett rendszeresen tervezünk és hajtunk végre kommunikációs programokat az adott szektorok szakmai szervezetei számára is. Folyamatosan bővül a fogyasztói kommunikációval kapcsolatos portfóliónk, illetve az employer branding üzletágunk is. A Goodwill kommunikációs csapatának tagjaként fontos értékként tekintünk a társadalmi felelősségvállalásra is, és szívesen állunk ki jó ügyek mellett. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gyermekrohamkocsi futónagyköveteként veszünk részt az október 15-i SPAR Budapest Maraton versenyen.   A Goodwill futócsapat tagjai: Doszpoly Tamás, Farkas-Cseke János, Jelinek Gábor, Mécs Diána, Németh Márk, Németh Gergely, Papp Róbert és Rózsa Nikolett  

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!