Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Hrutka János

A nevem Hrutka János a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Hrutka János.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Hrutka János.

Miért vállalom mindezt?

Az aktív sportkarrieremet a Kőbányai Lombik csapatánál kezdtem 6 évesen, majd 5 évvel később kerültem a Ferencváros korosztályos csapatához. 1993-ban mutatkoztam be a zöld-fehéreknél az első osztályban, majd játszottam egy rövid ideig az MTK-ban, és a karrierem végén a Vasasban és a Honvédban is. Megfordultam Németországban az 1.FC. Kaiserslautern és az Eintracht Frankfurt csapatainál. A német bajnoki cím mellett 3x nyertem a Ferencvárossal bajnokságot, 3x Magyar Kupát, 3x Szuperkupát és 24x képviseltem Magyarországot a válogatottban. Pályafutásom után sem szakadtam el a sporttól, játékos-ügynökként tevékenykedek. Rendszeres résztvevője vagyok futóversenyeknek, jótékonysági rendezvényeknek, emellett társelnöke vagyok a Magyar Speciális Olimpia Szövetségnek, mely szervezet az értelmi fogyatékkal élők sportjáért felel. Ugyancsak alelnökként próbálom segíteni a Magyar Footgolf Szövetség és a Magyar Játékos-ügynökök Szövetségének munkáját. Egy nagyszerű kezdeményezés, és mindig szívesen, örömmel és szeretettel segítek olyan ügyeket, melyek közel állnak a szívemhez!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!