Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Juhász Réka

A nevem Juhász Réka a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Juhász Réka.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Juhász Réka.

Miért vállalom mindezt?

Juhász Réka vagyok. Szeretek futni és futóversenyekre járni, leginkább a hangulat miatt, aktív kikapcsolódás, de olykor azért az eredményekre is edzem. 🙂 Idén a 34. Spar Budapest Maraton keretein belül szeretnék futni a Gyermekrohamkocsi támogatásáért. 2004-ben, még gyerekként futottam ezen a versenyen, és az utóbbi években, mióta versenyeken is részt veszek szerettem volna ezen a rendezvényen újra futni, immár felnőtt fejjel és felkészülten. A tavalyi év volt a cél, de sérülés miatt sajnos nem volt rá lehetőségem, így most idén újult erővel szeretnék futni. A jótékony futás is a sérülésemhez vezethető vissza. Tavaly májusban futás közben elszakadt az achillesem, műtétet követően gyógytornák sorozata során hallottam, hogy az egyik gyógytornászom jótékony futó és akkor kaptam kedvet hozzá, hogy a felépülésem után én is szeretném ezt kipróbálni, a hobbimmal segíteni másoknak. Számomra egy hatalmas dolog, hogy újra futhatok, mert a sérülésem utan nem gondoltam, hogy valaha újra futni fogok. Nézelődtem, hogy milyen jótékony futó csapatok vannak, mivel másokat egyéb módon támogatok, a Gyermekrohamkocsi csapatára viszont csak most találtam rá és szimpatikus lett, így úgy döntöttem, hogy közéjük tartozva szeretném a célomat teljesíteni. 🙂

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!