Juhász Réka

A nevem Juhász Réka a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Juhász Réka.

Miért vállalom mindezt?

Juhász Réka vagyok. Szeretek futni és futóversenyekre járni, leginkább a hangulat miatt, aktív kikapcsolódás, de olykor azért az eredményekre is edzem. 🙂 Idén a 34. Spar Budapest Maraton keretein belül szeretnék futni a Gyermekrohamkocsi támogatásáért. 2004-ben, még gyerekként futottam ezen a versenyen, és az utóbbi években, mióta versenyeken is részt veszek szerettem volna ezen a rendezvényen újra futni, immár felnőtt fejjel és felkészülten. A tavalyi év volt a cél, de sérülés miatt sajnos nem volt rá lehetőségem, így most idén újult erővel szeretnék futni. A jótékony futás is a sérülésemhez vezethető vissza. Tavaly májusban futás közben elszakadt az achillesem, műtétet követően gyógytornák sorozata során hallottam, hogy az egyik gyógytornászom jótékony futó és akkor kaptam kedvet hozzá, hogy a felépülésem után én is szeretném ezt kipróbálni, a hobbimmal segíteni másoknak. Számomra egy hatalmas dolog, hogy újra futhatok, mert a sérülésem utan nem gondoltam, hogy valaha újra futni fogok. Nézelődtem, hogy milyen jótékony futó csapatok vannak, mivel másokat egyéb módon támogatok, a Gyermekrohamkocsi csapatára viszont csak most találtam rá és szimpatikus lett, így úgy döntöttem, hogy közéjük tartozva szeretném a célomat teljesíteni. 🙂

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!