Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevem Komlósy Melitta a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Komlósy Melitta.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Komlósy Melitta.

Miért vállalom mindezt?

Közel 12 éve vagyok szülő, ami nem mindig felhőtlen hivatás, így sokat kerestem a feltöltődés lehetőségét. A futásban találtam meg mindazt, amit kutattam, számomra a futás, a mozgás szabadságát és az elmém felfrissítésének lehetőségét jelenti. Háromgyermekes anyukaként 4 éve futok hobbi szinten és mivel számtalanszor kerültünk mi is családilag egészségügyi nehézségbe, így számomra kiemeltem fontos volt, hogy a futásaimmal is támogassam az alapítvány munkáját. Édesanyaként jól tudom milyen nehéz a kicsikkel, amikor betegek, és hogy ilyenkor minden apróság, kedvesség és a gyors, szakszerű ellátás elképesztően sokat segíthet. Ezért lettem futónagykövet, minden megtett kilométerrel szeretném, hogy a nehézségbe került gyermekeknek és családjaiknak könnyebben legyen elérhető a gyors gyógyulás. Célom, hogy újra mosoly kerülhessen a beteg kis arcocskákra és a szülőkére is!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!