Kővári Orsi

A nevem Kővári Orsi a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Kővári Orsi.

Miért vállalom mindezt?

Két szerelmem van mostanság: a családom és a futás. Elég kalandos volt az út ahhoz, hogy ez a két dolog ötvöződjön is (én világéletemben utáltam futni, második gyermekem pedig utált babakocsiban utazni), de az élet mindenre meghozza a megoldást: jelenleg babakocsis futóként a Fuss Babakocsival Egyesület színeiben kisebbik fiammal, Márkkal együtt rovom a kilométereket. Nagyon sok futóeseményen veszünk részt együtt, Márk már gyakorlott futóversenyen induló, bátyja és apukája pedig a pályán kívül szurkol nekünk és várnak minket a célban. A Gyermekrohamkocsit is egy verseny kapcsán ismertük meg: támogatóként adományoztunk az akkori cél elérésének érdekében, és a verseny helyszínén volt lehetőségünk megnézni belülről is a rohamkocsit. Szülőként szívszorító elképzelni, hogy ezekben a kocsikban gyermekek egészségéért, életéért küzdenek és a személyzet felkészültségén kívül a felszerelések állapotán és meglétén is rengeteg múlik. Most a Gyermekrohamkocsi céljaiért (is) futunk, reméljük, hogy velünk tartasz!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!