Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Kővári Orsi

A nevem Kővári Orsi a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Kővári Orsi.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Kővári Orsi.

Miért vállalom mindezt?

Két szerelmem van mostanság: a családom és a futás. Elég kalandos volt az út ahhoz, hogy ez a két dolog ötvöződjön is (én világéletemben utáltam futni, második gyermekem pedig utált babakocsiban utazni), de az élet mindenre meghozza a megoldást: jelenleg babakocsis futóként a Fuss Babakocsival Egyesület színeiben kisebbik fiammal, Márkkal együtt rovom a kilométereket. Nagyon sok futóeseményen veszünk részt együtt, Márk már gyakorlott futóversenyen induló, bátyja és apukája pedig a pályán kívül szurkol nekünk és várnak minket a célban. A Gyermekrohamkocsit is egy verseny kapcsán ismertük meg: támogatóként adományoztunk az akkori cél elérésének érdekében, és a verseny helyszínén volt lehetőségünk megnézni belülről is a rohamkocsit. Szülőként szívszorító elképzelni, hogy ezekben a kocsikban gyermekek egészségéért, életéért küzdenek és a személyzet felkészültségén kívül a felszerelések állapotán és meglétén is rengeteg múlik. Most a Gyermekrohamkocsi céljaiért (is) futunk, reméljük, hogy velünk tartasz!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!