Lakatos Péter

A nevem Lakatos Péter a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Lakatos Péter.

Miért vállalom mindezt?

Fotóriporteri munkám kapcsán évek óta fényképezőgéppel kísérem azok munkáját, akik az emberi életek mentésére esküdtek fel, így mottóm is a közismert tűzoltó filozófiát tükrözi. A Gyermekrohamkocsi fantasztikus csapatával szintén a kamera objektívjén keresztül kerültem először kapcsolatba. Ahogy egyre jobban megismertem azt a hihetetlenül elkötelezett, fanatikus munkát, amit minden nap teljes erőbedobással végeznek a gyerekekért és a hazai gyermekmentés ügyéért, annál inkább éreztem úgy, hogy valamiképpen nekem is segítenem kell ebben a munkában. Fotográfusként természetesen a képek által igyekszem minél szélesebb körben megismertetni az embereket a Gyermekrohamkocsi Európa szerte egyedülálló tevékenységével. Örömmel tölt el, hogy lelkes hobbifutóként is támogathatom őket, immár futónagykövetként. Úgy is, mint három rosszcsont gyerkőc büszke édesapja, vallom, hogy a gyermek a világon a legnagyobb kincs; minden kis élet a jövőnk, egy szebb világ ígérete. Akik pedig gyermekéleteket mentenek, minden támogatást megérdemelnek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!