Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Lakatos Péter

A nevem Lakatos Péter a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Lakatos Péter.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Lakatos Péter.

Miért vállalom mindezt?

Fotóriporteri munkám kapcsán évek óta fényképezőgéppel kísérem azok munkáját, akik az emberi életek mentésére esküdtek fel, így mottóm is a közismert tűzoltó filozófiát tükrözi. A Gyermekrohamkocsi fantasztikus csapatával szintén a kamera objektívjén keresztül kerültem először kapcsolatba. Ahogy egyre jobban megismertem azt a hihetetlenül elkötelezett, fanatikus munkát, amit minden nap teljes erőbedobással végeznek a gyerekekért és a hazai gyermekmentés ügyéért, annál inkább éreztem úgy, hogy valamiképpen nekem is segítenem kell ebben a munkában. Fotográfusként természetesen a képek által igyekszem minél szélesebb körben megismertetni az embereket a Gyermekrohamkocsi Európa szerte egyedülálló tevékenységével. Örömmel tölt el, hogy lelkes hobbifutóként is támogathatom őket, immár futónagykövetként. Úgy is, mint három rosszcsont gyerkőc büszke édesapja, vallom, hogy a gyermek a világon a legnagyobb kincs; minden kis élet a jövőnk, egy szebb világ ígérete. Akik pedig gyermekéleteket mentenek, minden támogatást megérdemelnek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!