Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Laky Szilvia

A nevem Laky Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Laky Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Laky Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

Mindig is utáltam futni, mert sosem tudtam. Végül egy egyetemi gyakorlat folyamán kiderült, hogy azért, mert a tüdőm nem tud annyi levegőt befogadni, amennyire szükségem lenne. Ennek javítása érdekében egy fokozatos edzésterv mellett vágtam bele a futásba, amiben a párom és a kiskutyám segített. Ennek már 2 éve, azóta is mind a hárman rendszeresen versenyzünk és futunk, és határozottan jobb állapotú lett a tüdőm is. Ezalatt a 2 év alatt rengeteg embert megismertem és rengeteg lehetőséget is megláttam a futásban. Elsősorban a másokon való segítés lehetőségét. A Semmelweis Egyetem védőnő hallgatójaként számos kórházi és területi gyakorlaton jártam már és sok bajba jutott gyermekkel találkoztam. Ilyen helyzetekben mindig jól jön a segítség, hogy mindent megkapjon a kicsi. Hatalmas megtiszteltetés, hogy most lehetőségem adódik nekem is segíteni a Gyermekmentős társaknak, akik előtte annyiszor segítettek már nekünk! Kérlek segítsetek, hogy segíthessek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!