Laky Szilvia

A nevem Laky Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Laky Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

Mindig is utáltam futni, mert sosem tudtam. Végül egy egyetemi gyakorlat folyamán kiderült, hogy azért, mert a tüdőm nem tud annyi levegőt befogadni, amennyire szükségem lenne. Ennek javítása érdekében egy fokozatos edzésterv mellett vágtam bele a futásba, amiben a párom és a kiskutyám segített. Ennek már 2 éve, azóta is mind a hárman rendszeresen versenyzünk és futunk, és határozottan jobb állapotú lett a tüdőm is. Ezalatt a 2 év alatt rengeteg embert megismertem és rengeteg lehetőséget is megláttam a futásban. Elsősorban a másokon való segítés lehetőségét. A Semmelweis Egyetem védőnő hallgatójaként számos kórházi és területi gyakorlaton jártam már és sok bajba jutott gyermekkel találkoztam. Ilyen helyzetekben mindig jól jön a segítség, hogy mindent megkapjon a kicsi. Hatalmas megtiszteltetés, hogy most lehetőségem adódik nekem is segíteni a Gyermekmentős társaknak, akik előtte annyiszor segítettek már nekünk! Kérlek segítsetek, hogy segíthessek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!