Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Lovász Anikó

A nevem Lovász Anikó a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Lovász Anikó.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Lovász Anikó.

Miért vállalom mindezt?

2006 óta lelkes amatőr futó vagyok, komolyabban 2010-ben kezdtem futni, növelni a távokat. Ahogy a futásban is fontos a cél, úgy a mindennapokban talán még inkább. Úgy gondolom, hogy nagyon szép hivatás a gyermekek egészségéért küzdeni, hiszen bennük testesül meg a jövő, az értük dolgozó szakemberek tevékenységének támogatása minden apró erőfeszítést megér. Tegyünk együtt azért, hogy könnyebb legyen a munkájuk! Én a Vivicittan 21 kilométeres távjának teljesítésével támogatom a kitartó munkáját a Gyermekrohamkocsi csapatának, valamint egy kis idézettel: „Gyermek ha ébred elhagyottan, S tekintete sötét zugba mered, Azt látja épp, amit nem láthat ottan, Szeretve hívó két szelíd szemet.” (George Eliot)

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!