Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Menyhárt Török Adél

A nevem Menyhárt-Török Adél a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Menyhárt-Török Adél.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Menyhárt-Török Adél.

Miért vállalom mindezt?

Két kisgyermek édesanyjaként egyik legfontosabb, hogy a gyerekeket biztonságban tudhassuk. A Gyermekrohamkocsi 20 éve megtesz mindent azért, hogy ha szükség van rájuk, a lehető leggyorsabban, és a legnagyobb szakértelemmel siessenek a kicsit segítségére. Fiatal korom óta szívügyem mások segítése, amióta gyerekeim vannak a fókusz feléjük irányul. A fotózás kapcsán ismertem meg "sárga csapatot" -ahogy a kisfiaim hívják-, épp egy futóversenyre ugrottam be hozzájuk fotózni. Azóta szeretnék én is a futói közé tartozni! Az, hogy az egyik hobbimmal, a futással asegítségükre lehetek, az egyik legnagyobb ajándék számomra. Azok, akik a gyerekeinknek segítenek, igazán megérdemlik, hogy segítsünk neki. Segíts, hogy segíthessenek!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!