Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Nyíri-Bacsa Emőke

A nevem Nyíri-Bacsa Emőke a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Nyíri-Bacsa Emőke.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Nyíri-Bacsa Emőke.

Miért vállalom mindezt?

Amint valaki szülővé válik, fokozottan felértékelődik benne a gyermekek iránti önzetlen törődés, önfeláldozás. Mint családanya, minden egyes alkalommal aggódva tekintek egy elrohanó mentőautóra, csak nehogy Gyermekrohamkocsi legyen. Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Maléter Pál Rendészzászlóalj tagjaként magam is a kékvillogósok nagy családjának tagja vagyok, tudom mit jelent az a szó: összetartozás. Egy katona számára elengedhetetlen a megingathatatlan állóképesség, az erő és a fegyelem. Ezeknek az értékeknek csak őszinte hittel és odaadással lehet megfelelni, csakúgy, mint a Gyermekrohamkocsin teljesített munkában. Nem lehetünk elég hálásak azért az erőn felüli, hihetetlen önfeláldozással végzett munkáért, amelyet ezek a hétköznapi hősök végeznek. Ha máshogy nem, azzal szeretnék közéjük tartozni, hogy katonai rendész társaimmal és az ügy iránt elkötelezett katonatársaimmal közösen rajthoz állunk, ezzel segítve munkájukat és motiválva másokat a támogatásra. Szeretnék mindenkit egy híres katonai mondással ösztönözni, hogy csatlakozzon ehhez a nemes összefogáshoz: "Senkit nem hagyunk hátra!"

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!