Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevem Ominger-Vörös Szilvia a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Ominger-Vörös Szilvia.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Ominger-Vörös Szilvia.

Miért vállalom mindezt?

7 évvel ezelőtt saját magam egészségének megőrzése érdekében kezdtem el futni. Az évek során aztán annyira megszerettem ezt a sportot,hogy már teljesen az életem részévé vált. Azóta saját példámon keresztül próbálom bátorítani és motiválni az embereket a mozgás fontosságára. Szívesen segítek másoknak, s ha ezt a futással együtt tehetem, a lehető legnagyobb öröm számomra! Egy másfél éves kisfiú anyukájaként nem is volt kérdés, mennyire elismerem és nélkülözhetetlennek tartom a Gyermek rohamkocsi munkáját. Nincs annál fontosabb,hogy a segítségre szoruló gyermekek minél előbb megkapják a legszakszerűbb ellátást. Ezért ez nekem hatalmas megtiszteltetés, hogy futó Nagykövetként támogathatom őket!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!