Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Polyák András

A nevem Polyák András a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Polyák András.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Polyák András.

Miért vállalom mindezt?

Gyermekként már tudtam mi szeretnék lenni, ha majd felnövök és tanulmányait ez alapján terveztem meg, ezt az utat követtem és követem. Ezen út során belecsöppentem több olyan "családba", társaságba, szervezetbe, ahol a bajba jutott emberek segítését végzik önként, ott és ahogy csak lehet. És ezt a látképet szeretném bővíteni egyrészt magamnak, másrészt akikhez ez az üzenet eljut, hogy mindenki tud valamilyen módon segíteni másokon. És az, hogy egy olyan sporttal tudom ezt összekapcsolni, amit szeretek és nagyon sokáig űztem verseny, vagy hobbi szinten még egy plusz lökést adott, hogy csatlakozzak ehhez a nagyszerű csapathoz. Bízok abban, hogy sokan követik a futónagykövetek példáját és segítik ennek a szervezetnek a munkáját és fejlődését.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!