Szöllősi Gergely

A nevem Szöllősi Gergely a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 23 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Szöllősi Gergely.

Miért vállalom mindezt?

Egyszer egy kisgyerek autogramot kért tőlem egy rendezvényen. Természetesen adtam neki, bár nem szeretem az ilyesmit. Megkérdeztem tőle, hogy jó-e matekból. Büszkén bólogatott, és nagyon meglepődött, amikor emiatt én is kértem aláírást tőle, mondván ebben pedig ő a jobb. Évek óta edzek óvodásokat, és nekik szintén ezt a mentalitást próbálom átadni. Fedezzék fel az erősségeiket, legyenek rá büszkék, és ne gondolják kevesebbnek magukat senkinél. Így könnyebb kezelni az esetleges gyengeségeket is, egyedül a rajtunk kívülálló események következményeivel nehéz mit kezdeni. A balesetek pont ilyenek. Azért támogatom már évek óta a Gyermekrohamkocsit, mert a társadalom legfontosabb rétegének adják meg nap mint nap az újabb esélyt arra, hogy könnyen büszkék lehessenek magukra.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!