Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Szöllősi Gergely

A nevem Szöllősi Gergely a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Szöllősi Gergely.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Szöllősi Gergely.

Miért vállalom mindezt?

Egyszer egy kisgyerek autogramot kért tőlem egy rendezvényen. Természetesen adtam neki, bár nem szeretem az ilyesmit. Megkérdeztem tőle, hogy jó-e matekból. Büszkén bólogatott, és nagyon meglepődött, amikor emiatt én is kértem aláírást tőle, mondván ebben pedig ő a jobb. Évek óta edzek óvodásokat, és nekik szintén ezt a mentalitást próbálom átadni. Fedezzék fel az erősségeiket, legyenek rá büszkék, és ne gondolják kevesebbnek magukat senkinél. Így könnyebb kezelni az esetleges gyengeségeket is, egyedül a rajtunk kívülálló események következményeivel nehéz mit kezdeni. A balesetek pont ilyenek. Azért támogatom már évek óta a Gyermekrohamkocsit, mert a társadalom legfontosabb rétegének adják meg nap mint nap az újabb esélyt arra, hogy könnyen büszkék lehessenek magukra.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!