Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

A nevünk Thermo Fisher Budapest Running Team a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei vagyunk.

Az alábbiakban bemutatjuk Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérjük, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Thermo Fisher Budapest Running Team.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Thermo Fisher Budapest Running Team.

Miért vállaljuk mindezt?

A Thermo Fishernél profilunkból adódóan is elkötelezettek vagyunk az egészség és biztonság iránt. A budapesti iroda kollégái rendszeresen részt vesznek az évente, a Vöröskereszt által megrendezésre kerülő Elsősegélynyújtó Versenyeken, és az irodán belül is biztosítunk ilyen jellegű képzéseket (pl. Újraélesztés workshop). Élet Mentő Pont-ként is regisztráltuk az irodaházunkat. A cégnél van egy nagyon energikus sport közösségünk is, a kollégákkal szabadidős tevékenységek mellett különböző sporteseményeken képviseljük a cégünket. E két aktivitást ötvözve egyértelművé vált, hogy a Wizz Air félmaraton és a SPAR maraton futórendezvényeken csatlakozzunk a Futónagyköveti közösséghez, hogy támogassunk egy ilyen nemes célt, a gyermekrohamkocsi korszerűsítését, amellyel a világot – szlogenünkhöz méltóan – egészségesebbé és biztonságosabbá tehetjük.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!