Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

Tóth Ditke

A nevem Tóth Ditke a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Tóth Ditke.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Tóth Ditke.

Miért vállalom mindezt?

„Amikor kifogások mögé bújsz, valójában elkezdesz önmagadnak hazudni.” (Csernus Imre). A legnagyobb „kifogásgyáros” voltam, ha saját magamról vagy a saját fejlődésemről volt szó. "Most túl sok a melóm…, most nincs időm…, most esik az eső…, most hideg van…, most túl meleg van…, most megbántottak…, most nincs kedvem…" Nincs több kifogás, ha egy nemes célt hirdet az ember! A kifogások csak a fejlődésed útjában álló EGÓ-d szüleményei! Nem is olyan régen még azt mondtam, ha valaki engem futni lát, az gyorsan szaladjon, mert akkor én is valami rettentő dolog elől futok! A 2016-os év elején kezdtem el a nulláról a futást, 3 hónappal később az első futóversenyem 2016-os Viviccitta 10 kilóméteres távja volt. Ezért is nagy büszkeség számomra, hogy 1 évvel később futónagykövetként egy olyan ügy mellé állhatok, ami segíti a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját. Leendő szülőként tudatosan szeretnék cselekedni és a jövőmre, gyerekeim jövőjére gondolni, ezért is fontos számomra, hogy minél több emberhez eljusson a kezdeményezés és minél több mentőkocsi segítsen a bajba jutott gyerekeken! Első sorban azokat buzdítom, akik szeretnek kifogások mögé bújni és akiknél már az is nagy teljesítmény, ha sportcipőt húznak a lábukra! Ha neked is eleged van a kifogásokból, akkor győzd le magad és győzd le a fejlődésed útjában álló EGÓ-d, GYERE és támogasd te is Gyermekrohamkocsit! Legyél duplán büszke magadra: fuss és mindeközben TÁMOGASS egy ilyen nemes célt és jó kezdeményezést! Hívd fel te is mások figyelmét a Gyermekrohamkocsi fontosságára! Én megtanultam kimondani, ami bánt, megtanultam legyőzni a félelmeim és a „nekemúgysemsikerülérzést”. Megtanultam legyőzni önmagam és a kifogásaim! Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog, csak akarni kell!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!