Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

SPAR Budapest Maraton
2015.október 10-11.

Bánhegyesi Gábor

A nevem Bánhegyesi Gábor a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök

Gyermekmentési és Oktatási Centrum

Alapítványunk következő nagy fejlesztése az új Gyermekrohamkocsi átadása után, a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozása, melynek munkálataihoz hamarosan hozzá is kezdünk. Itt kap majd helyet az új Gyermekrohamkocsi is. A gyermekek sürgősségi helyszíni ellátásán túl, kiemelt célkitűzésünk az oktatás. Az utóbbi években a szakorvosképzés mellett, az alapellátásban dolgozók (házi gyermekorvosok, védőnők, szakasszisztensek) gyakorlati képzésére is nagy figyelmet fordítottunk. Sőt, egyre több alkalommal végeztük laikusok (szülők, óvónők, pedagógusok) felkészítését is a nehéz helyzetekre. Régi nagy álmunk, hogy ehhez megfelelő környezetet, felszerelt előadótermet és az oktatáshoz szükséges professzionális fantomokat biztosítsuk.

Én a SPAR Budapest Maraton versenyen 42,195 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Ha könnyű, akkor nem csinálod jól.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Bánhegyesi Gábor.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Bánhegyesi Gábor.

Miért vállalom mindezt?

Zita szokatlanul sokáig aludt, csendben. Orsi letette könyvét a teáscsésze mellé és elindult, hogy felkeltse a délutáni szoptatáshoz. A sikolyt előbb hallottam a lelkemben, mint a testemben. Zita hideg volt, alig lélegzett. Bőre sápadt, szája kék. Halálos nyugalom öntött el, összeomlani később is ráérek majd. 100 kompresszió percenként, két ujj, szegycsont. Emlékeimből kristálytisztán tört elő minden információ, amit a tanfolyamon tanultunk. Először a mentők értek ki, folytatták amit elkezdtem. Vártunk. Goschler Ádám és csapata érkezett. Ha nincsenek Zita talán már a kórházba sem jut el. A kis lopott időért örökké hálás leszek.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.