Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

SPAR Budapest Maraton
2015.október 10-11.

Kővári Orsi

A nevem Kővári Orsi a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök

Gyermekmentési és Oktatási Centrum

Alapítványunk következő nagy fejlesztése az új Gyermekrohamkocsi átadása után, a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozása, melynek munkálataihoz hamarosan hozzá is kezdünk. Itt kap majd helyet az új Gyermekrohamkocsi is. A gyermekek sürgősségi helyszíni ellátásán túl, kiemelt célkitűzésünk az oktatás. Az utóbbi években a szakorvosképzés mellett, az alapellátásban dolgozók (házi gyermekorvosok, védőnők, szakasszisztensek) gyakorlati képzésére is nagy figyelmet fordítottunk. Sőt, egyre több alkalommal végeztük laikusok (szülők, óvónők, pedagógusok) felkészítését is a nehéz helyzetekre. Régi nagy álmunk, hogy ehhez megfelelő környezetet, felszerelt előadótermet és az oktatáshoz szükséges professzionális fantomokat biztosítsuk.

Én a SPAR Budapest Maraton versenyen 11,4 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Kővári Orsi.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Kővári Orsi.

Miért vállalom mindezt?

Két szerelmem van mostanság: a családom és a futás. Elég kalandos volt az út ahhoz, hogy ez a két dolog ötvöződjön is (én világéletemben utáltam futni, második gyermekem pedig utált babakocsiban utazni), de az élet mindenre meghozza a megoldást: jelenleg babakocsis futóként a Fuss Babakocsival Egyesület színeiben kisebbik fiammal, Márkkal együtt rovom a kilométereket. Nagyon sok futóeseményen veszünk részt együtt, Márk már gyakorlott futóversenyen induló, bátyja és apukája pedig a pályán kívül szurkol nekünk és várnak minket a célban. A Gyermekrohamkocsit is egy verseny kapcsán ismertük meg: támogatóként adományoztunk az akkori cél elérésének érdekében, és a verseny helyszínén volt lehetőségünk megnézni belülről is a rohamkocsit. Szülőként szívszorító elképzelni, hogy ezekben a kocsikban gyermekek egészségéért, életéért küzdenek és a személyzet felkészültségén kívül a felszerelések állapotán és meglétén is rengeteg múlik. Most a Gyermekrohamkocsi céljaiért (is) futunk, reméljük, hogy velünk tartasz!

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.