Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

SPAR Budapest Maraton
2015.október 10-11.

Lovász Anikó

A nevem Lovász Anikó a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök

Gyermekmentési és Oktatási Centrum

Alapítványunk következő nagy fejlesztése az új Gyermekrohamkocsi átadása után, a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozása, melynek munkálataihoz hamarosan hozzá is kezdünk. Itt kap majd helyet az új Gyermekrohamkocsi is. A gyermekek sürgősségi helyszíni ellátásán túl, kiemelt célkitűzésünk az oktatás. Az utóbbi években a szakorvosképzés mellett, az alapellátásban dolgozók (házi gyermekorvosok, védőnők, szakasszisztensek) gyakorlati képzésére is nagy figyelmet fordítottunk. Sőt, egyre több alkalommal végeztük laikusok (szülők, óvónők, pedagógusok) felkészítését is a nehéz helyzetekre. Régi nagy álmunk, hogy ehhez megfelelő környezetet, felszerelt előadótermet és az oktatáshoz szükséges professzionális fantomokat biztosítsuk.

Én a SPAR Budapest Maraton versenyen 42,195 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

Ne Tőlem kérdezd, én miért futok, hanem magadtól, Te miért nem!

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Lovász Anikó.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Lovász Anikó.

Miért vállalom mindezt?

2006 óta lelkes amatőr futó vagyok, komolyabban 2010-ben kezdtem futni, növelni a távokat. Ahogy a futásban is fontos a cél, úgy a mindennapokban talán még inkább. Úgy gondolom, hogy nagyon szép hivatás a gyermekek egészségéért küzdeni, hiszen bennük testesül meg a jövő, az értük dolgozó szakemberek tevékenységének támogatása minden apró erőfeszítést megér. Tegyünk együtt azért, hogy könnyebb legyen a munkájuk! Én a Vivicittan 21 kilométeres távjának teljesítésével támogatom a kitartó munkáját a Gyermekrohamkocsi csapatának, valamint egy kis idézettel: „Gyermek ha ébred elhagyottan, S tekintete sötét zugba mered, Azt látja épp, amit nem láthat ottan, Szeretve hívó két szelíd szemet.” (George Eliot)

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.