Fussunk együtt a Gyermekrohamkocsiért!

SPAR Budapest Maraton
2015.október 10-11.

A nevem Sélley Gábor a Gyermekrohamkocsi Futónagykövete vagyok.

Az alábbiakban bemutatom Neked, hogyan támogassuk együtt a Gyermekroham­kocsit.

A Gyermekrohamkocsi

A Gyermekrohamkocsi a 25 év alatt több mint 56.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezte el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként!

A Gyermekrohamkocsi támogatásodat kéri a következőhöz:
Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök

Gyermekmentési és Oktatási Centrum

Alapítványunk következő nagy fejlesztése az új Gyermekrohamkocsi átadása után, a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozása, melynek munkálataihoz hamarosan hozzá is kezdünk. Itt kap majd helyet az új Gyermekrohamkocsi is. A gyermekek sürgősségi helyszíni ellátásán túl, kiemelt célkitűzésünk az oktatás. Az utóbbi években a szakorvosképzés mellett, az alapellátásban dolgozók (házi gyermekorvosok, védőnők, szakasszisztensek) gyakorlati képzésére is nagy figyelmet fordítottunk. Sőt, egyre több alkalommal végeztük laikusok (szülők, óvónők, pedagógusok) felkészítését is a nehéz helyzetekre. Régi nagy álmunk, hogy ehhez megfelelő környezetet, felszerelt előadótermet és az oktatáshoz szükséges professzionális fantomokat biztosítsuk.

Én a SPAR Budapest Maraton versenyen 42,195 km teljesítésével támogattam a Kicsik gyógyulását!

A mottóm:

A hal ússzon, a madár repüljön, az ember fusson és segítsen.

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

Adományoddal segítsd Te is a Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához szükséges eszközök megvásárlását a Gyermekrohamkocsi számára!

Hogyan adományozhatsz?

Kérem, hogy az általad választott összeget bankkártyád vagy PayPal számlád segítségével küldd el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány részére.
A kifizetés céljához írd be, hogy Sélley Gábor.

Ha számodra megfelelőbb, akkor adományodat át is utalhatod az alapítvány számlaszámára:

CIB BANK 10700079-26823100-51100005

A közleményben írd oda, hogy Sélley Gábor.

Miért vállalom mindezt?

2002-ben egy tárgyalás után vettem észre, hogy vagy 12 nem fogadott hívásom volt a feleségemtől. Tudtam baj van. Miközben rohantam haza, megtudtam, hogy az akkor fél éves fiam lerepült a konyhapultról a kagylóüléssel együtt. Mire hazaértem már éppen tették be a mentőbe. De nem ám akármilyen mentőbe! Ez valahogy más volt. Laikus szemmel felszereltebbnek tűnt a szokásoshoz képest. Mintha nagyobb is lett volna és volt benne néhány gyerekjáték is. A szolgálatot teljesítők tudták mit csinálnak, nyugalmat sugároztak. Aztán az ajtó becsukódott, majd elhajtottak szirénázva. Ez volt a Gyermekrohamkocsi. Fiam szerencsére egy koponyacsont repedéssel megúszta a majdnem egy méteres gravitációs esést és 2 nap megfigyelés után kiengedték, hogy kutya baja. Még most is hálával gondolok vissza, hogy egy ilyen mentő érkezett, megnyugtató érzés volt. Milyen jó lenne, ha minden megyébe jutna egy ilyen autó! Hát ezért.

Köszönjük, hogy Te is segíted a Gyermek­roham­kocsi munkáját!

U.I.
Ha érdekel, akkor itt megnézheted a többi Futónagykövet felhívását is.